Skip to main content

Alle fag

Saxofon

Saxofon er for dig, der gerne vil prøve kræfter med et blæseinstrument, som du både kan spille alene og sammen med andre. 

Når du kan spille saxofon, kan du indgå sammen med andre blæseinstrumenter i et orkester. Det kan også være, at du har lyst til at prøve at være frontfigur? Saxofonen giver dig en masse muligheder. Til undervisningen kommer du til at lære noder og spille melodier. Sammen vil vi gå på opdagelse i instruments vidunderlige verden, og du er selvfølgelig med til at bestemme, hvad vi skal spille, og hvad du gerne vil lære. Vi vil komme omkring en masse forskellige ting som teknik, skala, improvisation, og træning af øret.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere
Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille saxofon. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre, og det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller.

Undervisere: Niels Hagner Mårup 
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og Uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

KreaKlubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  
 


Saxofon

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld