Skip to main content

Alle fag

Violin - Rytmisk

Når de fleste tænker på en violin, er det mest i klassiske sammenhænge, man forestiller sig den. Man bruger også violinen i mange andre genrer. Således vinder violinen mere og mere frem inden for både jazz-, country-, blues-, funk- og popmusik. I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke genrer, en violin kan bruges i.

Det er synd og skam at flere violinelever, pga. manglende interesse for klassisk musik, vælger helt at holde op med at spille violin, når de når teenagealderen, så derfor tilbyder Den Kreative Skole nu også undervisning i rytmisk violin.

Faget er ikke for begyndere, og som udgangspunkt alt efter niveau er det et krav, at eleven har modtaget undervisning i klassisk violin i mindst 4 år.

I undervisningen lægges der vægt på spilleglæde, improvisation og genrekendskab.

Undervisere: Lasse Høj Jacobsen
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

Vær med i et orkester!
Det at spille sammen med andre er en stor del af at lære at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som elev også tilmelde dig et af skolens klassiske orkestre - tjek dem ud her!


KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Violin - Rytmisk

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld