Skip to main content

Alle fag

Strygerbanditterne - begyndere

Strygerbanditterne er for dig, der allerede modtager soloundervisning på et strygerinstrument og har lyst til at dele din passion for instrumentet ved at spille med andre - hvad enten du er begynder eller øvet.

På dette hold vil du være med til at lege med strygeinstrumenterne med deres lyde, klange og rytmer. Vi spiller også Sound Painting og små stykker efter hukommelsen. Sammen med os kommer du til at arbejde med forskellige genrer, fx jazz, folkemusik og klassisk.

Vi spiller uden noder, så du lærer ved at lytte og ved at se. Du vil lære at spille og holde din egen stemme, og du vil også lære noget om at improvisere og lege med instrumentet, når vi øver.

Underviser: Christian Hørbov-Meier / Jelena Durovic / Lasse Høj Jacobsen
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning (solo eller småhold) på Den Kreative Skole ellers 2048 kr.
Start: uge 35
Antal undervisningsuger: 31

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  
Strygerbanditterne - begyndere

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld