Skip to main content

Alle fag

Småhold KLAVER

Klaverundervisning er for dig, der har lyst til at begive dig ud på en fantastisk og berigende rejse i musikkens univers med klaveret som rejsemakker.

Mulighederne ved klaveret er uendelige. Vil du gerne kunne spille til fællessang eller de nyeste hits? Improvisere eller fordybe dig i klassisk musik? Eller noget helt femte, sjette? Så skynd dig at melde dig til klaverundervisning, for vi er klar til at lære dig det.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på klaver – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller klaver, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold.
OBS: Holdet i Gjern har kun plads til 3 elever - derfor lidt kortere undervisningstid.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.700 (solo koster fra 4.900 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Se sæsonplan

OBS: Går du ikke i 2. klasse endnu? Vi har også et klaversmåhold for de mindste! Er du ældre end 7. klasse, kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.
                                                                                                                                                                                               
Småhold KLAVER

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld