Skip to main content

Alle fag

Småhold KLAVER

Klaverundervisning er for dig, der har lyst til at begive dig ud på en fantastisk og berigende rejse i musikkens univers med klaveret som rejsemakker.

Mulighederne ved klaveret er uendelige. Vil du gerne kunne spille til fællessang eller de nyeste hits? Improvisere eller fordybe dig i klassisk musik? Eller noget helt femte, sjette? Så skynd dig at melde dig til klaverundervisning, for vi er klar til at lære dig det.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på klaver – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller klaver, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold.
OBS: Holdet i Gjern har kun plads til 3 elever - derfor lidt kortere undervisningstid.

Begynderholdet 
Hvis du ikke har spillet klaver før eller kun meget lidt, er dette holdet for dig! Vi lærer om noder, rytmer og akkordet – og sammen med dine holdkammerater øver, lytter og hjælper vi hinanden.   

Fortsætterholdet 
Dette er holdet for dig, der har spillet klaver i et par år - eller har grundlæggende kendskab til noder, rytmer og akkorder samt evner til at spille sammenhængende stykker. På holdet vil vi sammen med dine holdkammerater øve, lytte og hjælpe hinanden. 

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2835 kr. (solo koster fra 5145 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Se sæsonplan

OBS: Går du ikke i 2. klasse endnu? Vi har også et klaver småhold for de mindste! Er du ældre end 7. klasse, kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen. 
                                                                                                                                                                                               
Småhold KLAVER

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld