Skip to main content

Alle fag

Småhold VIOLIN

Vil du gerne lære at spille violin? Vi vil rigtig gerne lære dig det!
Violinen er et af de allermest udtryksfulde instrumenter, der findes. Følelserne er musikkens sprog, og præcis der har violinen en meget kraftfuld evne til at udtrykke sig.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille violin – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller violin, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre - og særligt oplagt for dig der spiller violin er Strygerbanditterne. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.700 (solo koster fra 4.900 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Se sæsonplan

OBS. Går du ikke i 2. klasse endnu? Vi har også et stryger småhold for de mindste!

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.
Småhold VIOLIN

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld